skip to Main Content

Ilmoittautuminen

Järjestyksenvalvojan peruskurssi (40h) Rovaniemi

Jos haluat työskennellä järjestyksenvalvojana yleisötapahtumissa, urheilutapahtumissa, ravintoloissa, laivalla tai leirintäalueella, sinun on suoritettava järjestyksenvalvojan peruskurssi. Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen.

Järjestyksenvalvojakurssin suorittaminen edellyttää paikallaoloa kaikkina kurssipäivinä. Mitään koulutusosiota ei voida hyväksilukea tai korvata itseopiskelulla. Järjestyksenvalvojakurssin suorittamisen jälkeen saat koulutustodistuksen, jolla voit hakea järjestyksenvalvojakorttia poliisilta.

Järjestyksenvalvojan peruskurssin koulutusohjelma on sisäministeriön määrittelemän sisällön mukainen. Koulutukseen sisältyy teoriakoulutuksen lisäksi voimankäytön ja turvallisuustarkastusten harjoittelua sekä ensiapu-, pelastus- ja alkusammutuskoulutus.

Kouluttajana toimii Jan Tuominen, kurssi järjestetään 5-7.11.2021 ja 12-14.11.2021. Kurssi pidetään Doormaxin tiloissa Rovaniemen Sampokeskuksessa.

Kurssi alkaa: 5.11.2021 klo 17
Paikka: Sampokeskus, Rovaniemi
Kouluttaja: Jan Tuominen
Hinta: 250e sis.alv24%    Tiedustelut ja tarkemmat tiedot Jan Tuomiselta +358 40 828 1783 ja meilitse [email protected]

    Back To Top